Warta pausahaan

  • Bag-in-Box packaging is an innovative juice packaging solution.

    Bungkusan Bag-in-Box mangrupikeun solusi bungkusan jus anu inovatif.

    Bungkusan fléksibel, panghalang anu luhur sareng lampu-bukti tina karton tiasa ngajaga nutrisi jus sareng rasa salami sababaraha bulan.Keusikan panas atawa keusikan aseptik bisa dipaké pikeun pak rupa-rupa inuman jus flexibly, nu leuwih merenah pikeun pamakéan kulawarga....
    Maca deui
  • Low carbon and environmental protection–BIB packaging

    Karbon rendah sareng perlindungan lingkungan - bungkusan BIB

    Dibandingkeun sareng bungkusan tradisional, bungkusan BIB mangrupikeun bentuk bungkusan anu langkung rendah karbon sareng ramah lingkungan, anu ngirangan pisan pamakean bahan bungkusan sareng pamakean énérgi, sareng ngirangan dampak ngarugikeun bungkusan kana lingkungan.1. The kantong-in-box bahan bungkusan th ...
    Maca deui
  • Flexible packaging 220LT aseptic bag

    Bungkusan fléksibel 220LT kantong aseptik

    Bungkusan fléksibel 220LT kantong aseptik dikembangkeun pikeun industri pangolahan buah sareng sayuran (tomat, buah jeruk, pelem, jsb).Kalawan fitur béda lalawanan oksigén, laju transmisi low, kakuatan disegel cukup alus.Kantong Aseptic 220lt mangrupikeun solusi bungkusan anu diadaptasi kana sto ...
    Maca deui
  • bag-in-box

    kantong-di-kotak

    Kantong-in-kotak diwangun ku kantong jero anu fleksibel anu didamel tina sababaraha lapisan pilem, saklar keran anu disegel, sareng karton.Kantong jero: dijieunna tina pilem komposit, ngagunakeun bahan béda pikeun minuhan kaperluan bungkusan cair béda, bisa nyadiakeun 1-220 liter tas aluminium foil, trans ...
    Maca deui