Karbon rendah sareng perlindungan lingkungan - bungkusan BIB

Dibandingkeun sareng bungkusan tradisional, bungkusan BIB mangrupikeun bentuk bungkusan anu langkung rendah karbon sareng ramah lingkungan, anu ngirangan pisan pamakean bahan bungkusan sareng pamakean énérgi, sareng ngirangan dampak ngarugikeun bungkusan kana lingkungan.

1. Bahan bungkusan kantong-in-box anu ngagunakeun bahan bungkusan anu kirang ngan ukur 1/5 tina wadahna kaku

2. bungkusan kantong-di-kotak dipaké pisan gampang pikeun misahkeun jeung didaur ulang, sagemblengna recyclable

3. Kantong-in-kotak bisa ditumpes narilep tur disimpen saméméh jeung sanggeus pamakéan, nu greatly ngurangan bungkusan, neundeun jeung ongkos transportasi, sarta ngurangan konsumsi énergi.

4. Kalolobaan kantong dina kotak téh pikeun pamakéan hiji-waktos, ulah
Dampak lingkungan sareng karusakan tina disinfeksi sareng beberesih kimiawi

5. Bungkusan dugi ka 1400 liter hartosna kirang biaya bungkusan per unit volume produk

6. umur rak produk panjang ogé ngurangan runtah disababkeun ku deterioration produk

7. Ngurangan konsumsi énérgi sarta pamakéan bahan baku

8. The kantong-in-box bungkusan téh lampu di beurat, ngaheéat spasi, bisa ningkatkeun efisiensi transportasi ku leuwih ti 20%, sarta ngurangan BBM jeung konsumsi énergi.

9.Single angkutan barang (relatif ka ulang tong teuas tanpa daur ulang) ngaheéat waragad transportasi.

10. Dibandingkeun jeung bentuk bungkusan tradisional, éta bisa nyimpen nepi ka 80% tina konsumsi bahan baku

11. Mesin keusikan fléksibel tur efisien bisa ngurangan biaya énergi jeung ningkatkeun produktivitas


waktos pos: Nov-04-2021