Bungkusan fléksibel 220LT kantong aseptik

bag-in-box

Bungkusan fléksibel 220LT kantong aseptik dikembangkeun pikeun industri pangolahan buah sareng sayuran (tomat, buah jeruk, pelem, jsb).Kalawan fitur béda lalawanan oksigén, laju transmisi low, kakuatan disegel cukup alus.Kantong Aseptic 220lt mangrupikeun solusi bungkusan diadaptasi pikeun neundeun sareng ngangkut produk pangan cair.Éta ngajaga produk anjeun aman sareng seger tina eusian dugi ka ngabongkar momotanana.Ogé ngajaga kualitas, ngalegaan freshness sarta distributes gampang jeung runtah produk minimal.Kantong ieu didamel tina film laminate khusus pikeun ngarangkep tuangeun cair.Kantong aseptik nyaéta pikeun ngabungkus tuangeun anu disterilisasi dina lingkungan aseptik sareng ngégél dina wadah anu disterilisasi pikeun nampi umur rak anu langkung panjang tanpa pengawet sareng kulkas sareng ngajaga eusi gizi sareng rasa khusus dahareun.

【Fitur produk】:

The ditingkatkeun tinggi-panghalang aluminized tur transparan kantong bungkusan aseptic cair mangrupa formulir lulugu tina tas aseptic .It ngabogaan paménta pasar badag sarta prospek aplikasi lega.Hal ieu dicirikeun ku kakuatan segel panas tinggi, tightness hawa, tilepan, tekanan, sarta boga fungsi rak pelestarian unggulan. Urang boga panghalang baku, panghalang tinggi na Alufoil pikeun kaperluan husus konsumén.

【Kagunaan】:

Ieu utamana cocog pikeun sagala jinis jus buah kentel, jam, susu, sirop, énzim jeung produk jus NFC.


waktos pos: Nov-04-2021