kantong-di-kotak

bag (57)

Ngawangun

Kantong-in-kotak diwangun ku kantong jero anu fleksibel anu didamel tina sababaraha lapisan pilem, saklar keran anu disegel, sareng karton.Kantong jero: dijieunna tina pilem komposit, ngagunakeun bahan béda pikeun minuhan kaperluan bungkusan cair béda, bisa nyadiakeun 1-220 liter tas aluminium foil, kantong transparan, kalawan sungut canned baku, bisa disandi jeung ditandaan, sarta ogé bisa ngaropéa. dina spésifikasi jeung ukuran.

ngetik

Dua jenis: Kantong aseptik (Standar Barrier atanapi High Barrier), kantong jelas.Keran switch: dijieunna tina bahan non-toksik kayaning PP jeung pe, kalawan sealing dipercaya jeung operasi fléksibel.Aya tipe kukupu, tipe spiral, tipe plunger, tipe tombol, tipe switch jeung saterusna.Éta tiasa dieusi sacara manual, semi-otomatis atanapi otomatis pinuh.Garis Pangaléngan aya rada ningkat sarta dilengkepan clamps kantong husus sarta tekenan sungut pikeun ngawujudkeun operasi garis assembly atawa operasi semi-otomatis.Ieu oge mungkin mésér manual profésional, semi-otomatis atawa pinuh otomatis parabot jeung tunggal atawa ganda bisa ngeusian huluna.Salaku tambahan, alat sareng fasilitas ngeusian khusus tiasa dirarancang sareng diproduksi dumasar kana kaayaan sareng syarat pangguna.

karton:

Dijieunna tina kertas corrugated, éta boga ciri kakuatan tinggi, beurat lampu sarta panyalindungan lingkungan, sarta nyadiakeun panyalindungan transportasi alus.Lempeng-pembuatan sarta percetakan bisa dilumangsungkeun nurutkeun sarat customer.

Fitur:

Dijieunna tina plastik non-toksik, boga ciri tahan asam sarta alkali, molding suhu luhur sarta sterilization radiasi.Steril, henteu beracun sareng henteu bau.Foldable, lampu dina beurat, merenah pikeun neundeun jeung transportasi, ngurangan neundeun bahan jeung ongkos bungkusan transportasi.Perlindungan lingkungan sareng sanitasi, gampang didaur ulang, ngan ukur kedah misahkeun kotak sareng kantong jero, anjeun tiasa ngadaur ulang.Kahirupan jasa produk caket sareng umur rak, sareng umur rak langkung panjang.Anggur sareng jus disimpen dina kantong dina kotak tiasa disegel salami 2-3 taun.Saatos dibuka, éta tiasa disimpen dina suhu kamar salami 2 bulan.Jenis bungkusan ieu gaduh daya saing anu kuat dina kemasan 1-25 liter.Rupa-rupa bahan pilem kantong jero sareng saklar keran pisan ngalegaan jinis sareng widang aplikasi cairan bungkusan.Cocog pikeun bungkusan cair anu henteu meryogikeun aditif anti korosi, gampang dianggo sareng disimpen, sareng neundeun kulkas anu langkung saé.

Wengkuan aplikasi

Bungkusan kantong-in-box seueur dianggo dina sari buah, anggur, inuman sari buah, cai mineral, minyak anu tiasa didahar, aditif pangan, obat industri, réagen médis, pupuk cair, péstisida, jsb.


waktos pos: Jun-03-2019