Bungkusan Bag-in-Box mangrupikeun solusi bungkusan jus anu inovatif.

Bungkusan fléksibel, panghalang anu luhur sareng lampu-bukti tina karton tiasa ngajaga nutrisi jus sareng rasa salami sababaraha bulan.Keusikan panas atanapi keusikan aseptik tiasa dianggo pikeun ngabungkus rupa-rupa inuman jus sacara fleksibel, anu langkung cocog pikeun panggunaan kulawarga.

Jus buah kalayan keusikan panas
Saatos jus diperas, disaring, disterilisasi, suhu pasteurisasi dijaga pikeun prosés ngeusian panas.Jus tiasa ngajaga umur rak tina sababaraha bulan dugi ka sataun.Bahan pilem kantong sareng keran kedah cocog pikeun ngeusian panas.

bag (31)

Kaunggulan tina kantong-in-kotak jus
Bentuk bungkusan kantong-in-kotak beuki seueur dianggo dina seueur widang kusabab kamampuan ngajaga seger anu kuat, gampang dibawa sareng nginum, sareng biaya bungkusan anu murah.Produk jus murni seger gampang dicabut kusabab pangaruh ngajaga seger anu saé., The hirup rak panjang bisa mawa produk jus freshest ka konsumén, nu hese dihontal ku bungkusan tradisional.

Pikeun perusahaan ngolah inuman:
Diferensiasi produk: inovasi dina peluncuran produk sareng pangakuan merek.
Pangenal merek: Unggal kantong-in-box ngagaduhan permukaan anu ageung, sareng gambar atanapi inpormasi produk anu narik perhatian konsumen tiasa dicitak dina "billboard" ieu.Daya tarik rak: Dina rak anu rame ayeuna, janten langkung hese pikeun ngajantenkeun produk anjeun.Ukuran bungkusan kantong-in-kotak, kualitas sareng keunikan tina "billboard" tiasa ngajantenkeun produk anjeun kaluar tina seueur produk.Efisiensi transportasi sareng panyimpen: kantong kosong nyandak 88% kirang rohangan tibatan botol.

bag (30)

Pikeun konsumén:
Bisa dibuang gampang jeung merenah: Barudak jeung manula bisa kalayan gampang tuang inuman tanpa spilling madhab.Efisiensi Panyimpen: Efisiensi Panyimpen: Kantong-in-kotak ngagaduhan bentuk sagi opat, anu tiasa tumpukan jumlah panglegana di daérah anu sami, ngahémat kulkas atanapi rohangan dina lomari panyimpen.

bag (39)

Cina mangrupakeun nagara badag dina produksi jus kentel.Contona, jus apal geus dipikawanoh ku dunya dina abad kaliwat, utamana di nagara maju.Di Amérika Serikat, Apple katelah "buah pinter" nu mantuan barudak ngamekarkeun kecerdasan maranéhanana.Konsumsi taunan jus apel kentel ampir sajuta ton, kalayan konsumsi rata-rata 3,3 kilogram per kapita, anu sarua jeung "nginum" 7 juta ton apel dina sataun.Di Cina, konsumsi jus apel masih dina infancy na.Konsumsi kirang ti 100.000 ton, sareng konsumsi per kapita 0,08 kg, nyaéta 2,4% tina rata-rata konsumsi Amérika dumasar kana populasi.Kalayan pasar anu ageung ngantosan langkung seueur pangembangan, kuring yakin yén jus murni kantong-in-box bakal pas asup ka bumi jalma biasa.

Solusi bungkusan kantong-in-box tiasa maénkeun nilai alami tina sadaya ranté suplai sareng cocog pikeun manufaktur, pamrosésan, transportasi, neundeun, penjualan sareng panggunaan produk jus.Bungkusan cair kantong-in-box tiasa ngabantosan para nasabah ningkatkeun waktos ka pasar sareng ningkatkeun penjualan sareng pangsa pasar sareng produk anu béda.Bag-in-box nyadiakeun tingkat anyar jasa merenah pikeun widang jus, utamana jus murni, sarta eta oge nyadiakeun boga brand sarana leuwih éféktif pikeun hadé nepikeun informasi brand ka konsumén jeung nyieun produk maranéhanana hadé ti kompetisi brand ritel sengit.Nangtung kaluar ti balaréa.


waktos pos: Nov-04-2021