FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Naon struktur bahan bungkusan Abdi peryogi pikeun produk abdi?Jeung naon hirup rak eta affords?

Ngajawab: Ngan inquire kami kalawan informasi: jenis eusi éta;volume na;ngeusian, sterilizing jeung neundeun kaayaan, mangka urang bakal ngajukeun solusi luyu jeung ekonomis pikeun minuhan pamundut hirup rak Anjeun.

2. Naon bahan laminated?

Jawaban: Bahan anu diwangun ku sababaraha lapisan bahan anu béda-béda anu dihijikeun pikeun ngabentuk hiji lambar.Lapisan komponén anu kabeungkeut suing napel.Tujuan ngagabungkeun bahan anu béda nyaéta pikeun nyiptakeun bahan énggal kalayan kombinasi sipat anu henteu sayogi tina bahan tunggal.

3. Naon anu dimaksud pilem "métallised"?

Jawaban: Pilem metallised nyaéta palastik anu ngagaduhan lapisan logam ipis anu dilarapkeun kana éta.Umumna aluminium dipaké.Cara paling umum pikeun ngahasilkeun pilem metallised katelah vakum metallisation.Metallsation kahontal ku manaskeun kawat aluminium nepi ka sacara harfiah evaporates na coatings pilem plastik.Film plastik anu biasa dianggo nyaéta sareng PET.Film aluminium-coated boga pangaruh permukaan hiasan ngagurilap.Sajaba film metallised geus ditambahkeun sipat panghalang jeung dina struktur laminate signficantly bisa ningkatkeun duanana gas sarta panyalindungan Uap.

4. Naha nilon diperlukeun pikeun kantong kuring?

Jawaban: Padahal harga na luhur, pilem nilon téh alus pikeun panghalang oksigén jeung impact strength.Especially lamun kantong téh kudu panas-kaeusi ngaliwatan atawa serelek tahan diperlukeun, perlu.