Kantong dina kotak pikeun anggur (Pilem Metallized 2-5L)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Parameter:

Film Jelas: PA / PE + PE
Standar panghalang: pe / VMPET / pe + pe
Panghalang Tinggi: Evoh(COEX)+pe
Ukuran tas 1-25 liter(Disaluyukeun)
Pamakéan industri Dahareun:Cuka, Bumbu, Saos, Minyak Dahar, Endog cair, Jam
Beuerage:Kopi & Teh, Susu & Susu, Jus, Smoothies, Spirits, Cai, Anggur, Inuman lemes.
Non-dahareun: Bahan kimia pertanian, Cairan Otomotif, Beautye & Perawatan Pribadi, Cleanip, Kimia.
jaminan kualitas 24 bulan
Suhu -20 ° C ~ +95 ° C
Fitur 1.Excellent kinerja panghalang pikeun kadaharan cair
Éféktivitas karbon 2.Environmentally low, pinuh patuh jeung anyar
peraturan lingkungan
3.Cost-éféktif solusi dibandingkeun bungkusan tradisional kayaning can,
wadah teuas.
4.Compliant jeung peraturan bungkusan dahareun
5.Re-closable kalawan cap
6.Reduce bungkusan jeung ongkos transportasi, gudang gampang
7.Strong kakuatan sealing, non-pegatna, non leakage
8.bahan ramah-Eco & buktina Uap, ngajaga tina lampu, panghalang gas
Sampel waktos kalungguhan 1-5 poé
waktos kalungguhan produksi 15 poé
Syarat Saniter BPA bébas
Kauntungannana konci 1.Kantong jeung ketok gawé bareng pikeun manjangkeun umur rak saméméh jeung sanggeus pak dibuka.
2. Kantong-di-Box bungkusan disadiakeun datar pikeun maksimalkeun pungsi gudang sarta ngaleutikan waragad angkutan.
3. Unggal kantong ieu husus diwangun pikeun ngawétkeun cairan pasti jero, mastikeun eusi tetep uncontaminated ku hawa luar.
4.Environmentally ramah - tapak suku karbon leuwih handap plastik atawa kaca alternatif

Panjelasan Produk:

1.Kantong jeung ketok gawé bareng pikeun manjangkeun umur rak saméméh jeung sanggeus pak dibuka.
2. Kantong-di-Box bungkusan disadiakeun datar pikeun maksimalkeun pungsi gudang sarta ngaleutikan waragad angkutan.
3. Unggal kantong ieu husus diwangun pikeun ngawétkeun cairan pasti jero, mastikeun eusi tetep uncontaminated ku hawa luar.
4.Environmentally ramah - tapak suku karbon leuwih handap plastik atawa kaca alternatif

Fitur produk:

Efisiensi pangiriman sareng neundeun-Bag-in-Box ngabutuhkeun biaya 25% langkung murah tibatan botol dina beurat anu sami.Beberesih, disinfeksi, ngabalikeun biaya kiriman botol kaca henteu diperyogikeun deui kusabab desain hiji arah na.Desain pakét kantong-in-box ngamungkinkeun anggur raos saé sanajan saatos dibuka sababaraha minggu, atanapi malah sasih.Salaku tambahan, kantong-in-box nawiskeun genah sareng portabilitas anu teu aya tandinganna kumargi teu aya résiko pegatna kaca.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali