Kantong dina kotak pikeun endog cair (1-20Liter pilem jelas)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Parameter:

Film Jelas: PA / PE + PE
Panghalang Tinggi: Evoh(COEX)+pe
Ukuran tas 1-25 liter(Disaluyukeun)
Pamakéan industri Dahareun:Cuka, Bumbu, Saos, Minyak Dahar, Endog cair, Jam
Beuerage:Kopi & Teh, Susu & Susu, Jus, Smoothies, Spirits, Cai, Anggur, Inuman lemes.
Non-dahareun: Bahan kimia pertanian, Cairan Otomotif, Beautye & Perawatan Pribadi, Cleanip, Kimia.
jaminan kualitas 24 bulan
Suhu -20 ° C ~ +95 ° C
Fitur 1.Excellent kinerja panghalang pikeun kadaharan cair
Éféktivitas karbon 2.Environmentally low, pinuh patuh jeung anyar
peraturan lingkungan
3.Cost-éféktif solusi dibandingkeun bungkusan tradisional kayaning can,
wadah teuas.
4.Compliant jeung peraturan bungkusan dahareun
5.Re-closable kalawan cap
6.Reduce bungkusan jeung ongkos transportasi, gudang gampang
7.Strong kakuatan sealing, non-pegatna, non leakage
8.bahan ramah-Eco & buktina Uap, ngajaga tina lampu, panghalang gas
Sampel waktos kalungguhan 1-5 poé
waktos kalungguhan produksi 15 poé
Syarat Saniter BPA bébas
Kauntungannana konci 1.Kantong jeung ketok gawé bareng pikeun manjangkeun umur rak saméméh jeung sanggeus pak dibuka.
2. Kantong-di-Box bungkusan disadiakeun datar pikeun maksimalkeun pungsi gudang sarta ngaleutikan waragad angkutan.
3. Unggal kantong ieu husus diwangun pikeun ngawétkeun cairan pasti jero, mastikeun eusi tetep uncontaminated ku hawa luar.
4.Environmentally - tapak suku karbon leuwih handap palastik atawa kaca alternatif

Panjelasan Produk:

1. Endog cair teu bisa ditinggalkeun pikeun lila dina suhu kamar atawa lamun cuaca relatif haneut.Kusabab endog cair téh beunghar protéin jeung zat gizi lianna, gizi gampang breed baktéri.Ditempatkeun dina wadahna pikeun lila, loba baktéri bakal tumuwuh di jerona, sarta cairan nilai gizi gampang leungit.

2. Kantong-di-kotak ieu sterilized ku irradiation, sarta jero kantong sagemblengna steril.Endog cair disterilisasi nalika ngolah, teras endog cair tiasa dieusi kana kantong nganggo mesin ngeusian.Kantong sacara efektif tiasa meungpeuk hawa sareng endog cair Ngahontal pelestarian jangka panjang.

3. Bahan kantong-in-box tiasa pisan cocog pikeun endog cair.Pilem poliétilén lemes pisan sareng tiasa tahan katirisan suhu rendah endog cair, sareng éta tiasa dibungkus dina karton.

rinci produk:

Bag in box for liquid egg (4) Bag in box for liquid egg (5) Bag in box for liquid egg (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali