Kantong Dina Kotak Pikeun Jus (1-10Liter Kantong Aseptik)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Parameter:

Pilem Standar panghalang: pe / VMPET / pe + pe
Panghalang Tinggi: Evoh(COEX)+pe
Ukuran tas 1-25 liter(Disaluyukeun)
Pamakéan industri Dahareun:Cuka, Bumbu, Saos, Minyak Dahar, Endog cair, Jam
Beuerage:Kopi & Teh, Susu & Susu, Jus, Smoothies, Spirits, Cai, Anggur, Inuman lemes.
Non-dahareun: Bahan kimia pertanian, Cairan Otomotif, Beautye & Perawatan Pribadi, Cleanip, Kimia.
jaminan kualitas 24 bulan
Suhu -20 ° C ~ +95 ° C
Fitur 1.Excellent kinerja panghalang pikeun kadaharan cair
Éféktivitas karbon 2.Environmentally low, pinuh patuh jeung anyar
peraturan lingkungan
3.Cost-éféktif solusi dibandingkeun bungkusan tradisional kayaning can,
wadah teuas.
4.Compliant jeung peraturan bungkusan dahareun
5.Re-closable kalawan cap
6.Reduce bungkusan jeung ongkos transportasi, gudang gampang
7.Strong kakuatan sealing, non-pegatna, non leakage
8.bahan ramah-Eco & buktina Uap, ngajaga tina lampu, panghalang gas
Sampel waktos kalungguhan 1-5 poé
waktos kalungguhan produksi 15 poé
Syarat Saniter BPA bébas
Kauntungannana konci 1.Kantong jeung ketok gawé bareng pikeun manjangkeun umur rak saméméh jeung sanggeus pak dibuka.
2. Kantong-di-Box bungkusan disadiakeun datar pikeun maksimalkeun pungsi gudang sarta ngaleutikan waragad angkutan.
3. Unggal kantong ieu husus diwangun pikeun ngawétkeun cairan pasti jero, mastikeun eusi tetep uncontaminated ku hawa luar.
4.Environmentally - tapak suku karbon leuwih handap palastik atawa kaca alternatif

Panjelasan Produk:

Karusakan jus mangrupikeun prosés anu rumit pikeun sababaraha alesan.Salila ngolah jus, mencét, nyaring, klarifikasi, homogenizing sareng prosés blending, sering kontak jus sareng hawa mangrupikeun faktor éksternal pikeun rusak sareng buruk jus.Nalika suhu lingkungan panyimpen luhur sareng kaayaan cahayana cocog, éta bakal nyababkeun karusakan biokimiawi jus.Jus buah beunghar ku rupa-rupa gizi, kalebet protéin, asam organik, tanin, pigmén, vitamin sareng mineral, sareng sajabana, bahan ieu, dina prosés ngolah sareng neundeun, téknologi anu teu leres sareng kaayaan lingkungan anu ngarugikeun bakal ngahasilkeun rupa-rupa Cheung's. réaksi kimiawi.

Kahiji, kantong dina kotak geus sterilized ku irradiation.kantong sagemblengna steril sarta bisa ngeusi sari buah pikeun mastikeun yén sari buah boga umur rak panjang dina suhu kamar;Bréh, sari buah boga syarat béda pikeun transmittance oksigén, transmittance uap cai jeung kaayaan cahaya.Kantong dina kotak dibagi kana panghalang standar sareng panghalang tinggi.

Dibandingkeun sareng botol kaca, botol PET atanapi bungkusan kertas sanés, klep kantong dina kotak tiasa dibuka sababaraha kali.Kusabab gravitasi, bari jus ngalir kaluar, hawa teu bisa asup kana kantong.Ku alatan éta, jus dina kantong dina kotak boga periode gudang leuwih ti tilu minggu malah sanggeus dibuka.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali