Kantong dina kotak pikeun minyak edible (film bening 20/22Liter)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Parameter:

Film Jelas: PA / PE + PE
Standar panghalang: pe / VMPET / pe + pe
Panghalang Tinggi: Evoh(COEX)+pe
Ukuran tas 1-25 liter(Disaluyukeun)
Pamakéan industri Dahareun:Cuka, Bumbu, Saos, Minyak Dahar, Endog cair, Jam
Beuerage:Kopi & Teh, Susu & Susu, Jus, Smoothies, Spirits, Cai, Anggur, Inuman lemes.
Non-dahareun: Bahan kimia pertanian, Cairan Otomotif, Beautye & Perawatan Pribadi, Cleanip, Kimia.
jaminan kualitas 24 bulan
Suhu -20 ° C ~ +95 ° C
Fitur 1.Excellent kinerja panghalang pikeun kadaharan cair
Éféktivitas karbon 2.Environmentally low, pinuh patuh jeung anyar
peraturan lingkungan
3.Cost-éféktif solusi dibandingkeun bungkusan tradisional kayaning can,
wadah teuas.
4.Compliant jeung peraturan bungkusan dahareun
5.Re-closable kalawan cap
6.Reduce bungkusan jeung ongkos transportasi, gudang gampang
7.Strong kakuatan sealing, non-pegatna, non leakage
8.bahan ramah-Eco & buktina Uap, ngajaga tina lampu, panghalang gas
Sampel waktos kalungguhan 1-5 poé
waktos kalungguhan produksi 15 poé
Syarat Saniter BPA bébas
Kauntungannana konci 1.Kantong jeung ketok gawé bareng pikeun manjangkeun umur rak saméméh jeung sanggeus pak dibuka.
2. Kantong-di-Box bungkusan disadiakeun datar pikeun maksimalkeun pungsi gudang sarta ngaleutikan waragad angkutan.
3. Unggal kantong ieu husus diwangun pikeun ngawétkeun cairan pasti jero, mastikeun eusi tetep uncontaminated ku hawa luar.
4.Environmentally - tapak suku karbon leuwih handap palastik atawa kaca alternatif

Panjelasan Produk:

1. minyak plant gampang deteriorate, sabab minyak bakal otomatis ngoksidasi.Oksidasi minyak bakal ngahasilkeun jumlah badag zat dékomposisi oksidatif toksik.Konsumsi jangka panjang minyak terdegradasi tiasa nyababkeun gagalna sél sareng nyababkeun seueur panyakit.Kabentukna péroxida sanggeus minyak dioksidasi bisa ngabalukarkeun rancidity sarta ngahasilkeun bau pikaresepeun.Kaseueuran minyak henteu gampang pikeun narik perhatian masarakat sapertos karusakan sareng kapang dahareun.Nalika urang ngambeu bau anu aneh, eusi péroxida tina gajih parantos ngaleuwihan nilai standar nasional.

2. minyak plant biasana rangkep dina botol pepet.Saatos botol dibuka, minyak bakal lila di kontak sareng hawa sareng mudun upami henteu dianggo kanggo waktos anu lami.Kauntungannana desain klep kantong-in-box nyaéta yén sésa minyak anu tiasa didahar dina kantong teu tiasa disentuh kana hawa luar.

3. Botol pepet ngeusian volume anu kawilang ageung salami transportasi sareng neundeun, beurat sareng volume kantong-in-box langkung alit, sareng langkung ramah lingkungan.

rinci produk:

singleBag in box for edible oil (3) singleBag in box for edible oil (1) singleBag in box for edible oil (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali