Kantong dina kotak pikeun kimia (1-20Liter pilem jelas)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Parameter:

Pilem Jelas: PA / PE + PE
Ukuran tas 1-25 liter(Disaluyukeun)
Pamakéan industri Dahareun:Cuka, Bumbu, Saos, Minyak Dahar, Endog cair, Jam
Beuerage:Kopi & Teh, Susu & Susu, Jus, Smoothies, Spirits, Cai, Anggur, Inuman lemes.
Non-dahareun: Bahan kimia pertanian, Cairan Otomotif, Beautye & Perawatan Pribadi, Cleanip, Kimia.
jaminan kualitas 24 bulan
Suhu -20 ° C ~ +95 ° C
Fitur 1.Excellent kinerja panghalang pikeun kadaharan cair
Éféktivitas karbon 2.Environmentally low, pinuh patuh jeung anyar
peraturan lingkungan
3.Cost-éféktif solusi dibandingkeun bungkusan tradisional kayaning can,
wadah teuas.
4.Compliant jeung peraturan bungkusan dahareun
5.Re-closable kalawan cap
6.Reduce bungkusan jeung ongkos transportasi, gudang gampang
7.Strong kakuatan sealing, non-pegatna, non leakage
8.bahan ramah-Eco & buktina Uap, ngajaga tina lampu, panghalang gas
Sampel waktos kalungguhan 1-5 poé
waktos kalungguhan produksi 15 poé
Syarat Saniter BPA bébas
Kauntungannana konci 1.Kantong jeung ketok gawé bareng pikeun manjangkeun umur rak saméméh jeung sanggeus pak dibuka.
2. Kantong-di-Box bungkusan disadiakeun datar pikeun maksimalkeun pungsi gudang sarta ngaleutikan waragad angkutan.
3. Unggal kantong ieu husus diwangun pikeun ngawétkeun cairan pasti jero, mastikeun eusi tetep uncontaminated ku hawa luar.
4.Environmentally - tapak suku karbon leuwih handap palastik atawa kaca alternatif

Panjelasan Produk:

Produk kimia cair tiasa ditingali dimana-mana dina kahirupan urang sareng seueur dianggo, sapertos pupuk pertanian, cairan otomotif, kageulisan sareng perawatan pribadi, detergent sareng bahan kimia.Metodeu bungkusan umum nyaéta tong logam atanapi tong poliétilén, anu ngeusian seueur rohangan dina transportasi sareng neundeun tong kosong, sareng bahan bungkusan anu dianggo henteu tiasa didaur deui.Kusabab paménta pasar anu ageung pikeun bahan kimia, bungkusan ogé parantos janten tautan penting dina kadali biaya.Kantong dina kotak diwangun ku kantong plastik + klep.Bungkusan hampang sapertos kieu anu tiasa dibuka sababaraha kali ngagampangkeun daur ulang, sareng bahanna tiasa tahan pH anu kuat.Éta parantos seueur dianggo dina industri bungkusan kimia, anu henteu ngan ukur ngahémat biaya bungkusan pikeun produsén, tapi ogé nyayogikeun genah pikeun pangguna pikeun nganyahokeun runtah bungkusan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali