Kantong aseptik dina kendang (panghalang standar)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Parameter:

Pilem Standar panghalang: pe / VMPET / pe + pe
Ukuran tas 1-220 liter
Pamakéan industri Dahareun:Cuka, Bumbu, Saos, Minyak Dahar, Endog cair, Jam
Beuerage:Kopi & Teh, Susu & Susu, Jus, Smoothies, Spirits, Cai, Anggur, Inuman lemes.
Non-dahareun: Bahan kimia pertanian, Cairan Otomotif, Beautye & Perawatan Pribadi, Cleanip, Kimia.
jaminan kualitas 24 bulan
Suhu -20 ° C ~ +95 ° C
Fitur 1.Excellent kinerja panghalang pikeun kadaharan cair
Éféktivitas karbon 2.Environmentally low, pinuh patuh jeung anyar
peraturan lingkungan
3.Cost-éféktif solusi dibandingkeun bungkusan tradisional kayaning can,
wadah teuas.
4.Compliant jeung peraturan bungkusan dahareun
5.Re-closable kalawan cap
6.Reduce bungkusan jeung ongkos transportasi, gudang gampang
7.Strong kakuatan sealing, non-pegatna, non leakage
8.bahan ramah-Eco & buktina Uap, ngajaga tina lampu, panghalang gas
Sampel waktos kalungguhan 1-5 poé
waktos kalungguhan produksi 15 poé
Syarat Saniter BPA bébas
Kauntungannana konci 1.Kantong jeung ketok gawé bareng pikeun manjangkeun umur rak saméméh jeung sanggeus pak dibuka.
2. Kantong-di-Box bungkusan disadiakeun datar pikeun maksimalkeun pungsi gudang sarta ngaleutikan waragad angkutan.
3. Unggal kantong ieu husus diwangun pikeun ngawétkeun cairan pasti jero, mastikeun eusi tetep uncontaminated ku hawa luar.
4.Environmentally ramah - tapak suku karbon leuwih handap plastik atawa kaca alternatif
bag-(5)
bag-(6)
Naon kantong aseptik?

Kantong aseptik (panghalang standar)

Kantong steril cocog pikeun ngeusian sacara efektif sareng nyebarkeun seger, umur rak panjang, cair steril, tuangeun olahan sareng non-pangan pikeun pelestarian anu langkung saé.Simkuring gaduh panghalang baku, panghalang tinggi na Alufoil pikeun kaperluan husus konsumén.

Bungkusan aseptik ngalangkungan prosés sterilisasi khusus.Salian ngajaga tingkat béda tina halangan oksigén sakumaha diperlukeun, éta ogé nyadiakeun panyalindungan pangalusna pikeun produk rangkep.Aranjeunna mibanda rupa-rupa pilihan panghalang pikeun multilayer laminated jeung / atawa film coextruded.Bahanna gaduh résistansi perforation anu luhur sareng tiasa digabungkeun sareng sababaraha segel sareng palabuhan tuang.Éta ogé tiasa dirawat ku sinar gamma pikeun ngahontal tingkat sterilisasi anu diperyogikeun.

Kantong steril dianggo pikeun rupa-rupa tuangeun, sapertos jus tomat kentel, jam sareng bubur, jus buah sareng sayur, konsentrasi sareng buah dadu, ogé saos, produk susu, endog cair sareng anggur.Éta dihasilkeun dina lingkungan kamar bersih steril sarta cocog pikeun produk olahan steril nu kudu dieusian, disimpen jeung disebarkeun dina suhu kamar.Éta mangrupikeun cara anu saé sareng efektif pikeun ngangkut barang-barang anu ageung dina jarak anu jauh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali