Tentang Kami

Tentang Kami

Yantai Fushan Nanhua Packing Factory, ngadeg taun 1999, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung jasa tina kantong dina kotak.

Jasa Kami

Dedicated ka kontrol kualitas ketat

anggota staf kami ngalaman sok sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh.Dina taun anyar, parusahaan urang geus ngawanohkeun runtuyan parabot canggih kaasup Kantong dina kotak mesin nyieun, mesin sanyawa Solventless sarta mesin injection molding.

Produktivitas taunan nyaéta sapuluh juta unit ku kantong speed tinggi dina kotak mesin nyieun, prosés komposit nyaéta 450 méter / mnt, Samentara éta, kaamanan pangan geus ensured ku Prosés bebas pangleyur, tetep pangleyur bébas ku ngagunakeun prosés komposit speed tinggi.

Pilih Kami

Aya patarosan?Urang boga jawaban.

Kami parantos nampi sertipikat ISO 9001.Jual ogé di sakabéh kota jeung propinsi sabudeureun Cina, produk urang ogé diékspor ka klien di nagara jeung wewengkon kayaning Uni Éropa, Afrika, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Korea, jsb.

Kami ogé ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM.Naha milih produk ayeuna tina katalog kami atanapi milarian bantosan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan syarat sumber anjeun.Kalayan pangalaman langkung ti 20 taun di industri ieu, jasa saatos-jualan anu saé sareng profésional kami nampi koméntar anu nguntungkeun tina seuseueurna pangguna.

Wilujeng sumping di pariksa pabrik urang dina situs, kualitas sarta jasa moal pernah gagal anjeun.

about (2)
about (1)
about (4)
about (3)