Tentang Kami

TI 1999

Kami lokasina di kota YANTAI kalawan aksés transportasi merenah.Dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh.Dina taun anyar, parusahaan urang geus ngawanohkeun runtuyan parabot canggih kaasup Kantong dina kotak mesin nyieun, mesin sanyawa Solventless sarta mesin injection molding.

Buletin

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Inquiry Pikeun Pricelist